Energisnåla kvalitetsfönster (energimärkta fönster) finns i huvudsak i tre material: trä, aluminium eller PVC (plast). Dessutom finns aluminiumklädda träfönster och pvc-fönster med färglackade aluminiumprofiler på utsidan. De har alla olika egenskaper som gör att de passar för olika hus och olika behov. Fortfarande är träfönster det allra vanligaste i Sverige. De finns i nästan alla utföranden och tillverkas ofta i Sverige. Många tycker också att träfönstrets utseende passar bäst i till exempel äldre hus.

Vi rekommenderar kontinuerligt underhåll av era fönster när det gäller fastighetsbolag. Vi kan erbjuda service -och underhållsavtal.

 

Vi byter/renoverar även dörrar. Få av husets inredningsdetaljer utsätts för så hårt slitage som innerdörrarna. Det är inte heller någon tillfällighet att dörrar är så stryktåliga som de är. Svenska standarddörrar har så hög kvalitet att de inte sällan är mönster på världsmarknaden. Slitaget visar sig mest i ytskiktet. Ett naturligt behov av omväxling är också ett gott skäl till att tex ge innerdörrarna ny kulör.